Produkty regionalne - szkolenie

26 sierpnia 2015 r w świetlicy wiejskiej Dziadowice-Folwark odbyło się szkolenie zorganizowane przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu.
Program szkolenia:
1 Produkty tradycyjne i lokalne w systemach żywności wysokiej jakości
2 Tradycyjna kuchnia Wielkopolski jako wartość łącząca pokolenia
3 Wykorzystanie dziedzictwa kulinarnego w turystyce wiejskiej i agroturystyce
Dzięki wykładom Pani Anety Gadomskiej oraz Anny Stanisławskiej uczestnicy szkolenia mieli okazję powrócić pamięcią do dziecinnych czasów i smaków z nimi związanych.
Szkolenie zakończyło się konkursem na temat regionalnej kuchni wielkopolskiej –zwycięzcy otrzymali nagrody w postaci książek – pt. Kulinarne Podboje.
Galeria zdjęć
Pozostałe aktualności
-
ZAPRASZAMY NA DZIEŃ DZIECKA
-
Stowarzyszenie Folwarczanie przyjęli wyzwanie #Gaszyn Challenge
-

Życzenia Świąteczne
-

ZAPRASZAMY NA DZIEŃ DZIECKA
-

Życzenia Wielkanocne
-

Ferie zimowe na Folwarku
-

Zapraszamy na Ferie na Folwarku 2019
-
ŻYCZENIE ŚWIĄTECZNE
-

Folwarczanie na Narodowej Wystawie Rolniczej w Poznaniu
-

8 DZIEŃ DZIECKA - FOTORELACJA
-

Lokalna tożsamość zapisana w pieśniach ludowych i lokalnej kuchni
-

Zaproszenie na festyn tradycji regionalnej i Dzień Seniora
-
ZAPRASZAMY NA DZIEŃ DZIECKA
-

ZAJĘCIA FITNESS - zapraszamy!
-
ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W PROJEKCIE "NA FOLWARKU ZDROWO I BEZPIECZNIE








